Happokaseiini valmistetaan pastöroidusta ja rasvattomasta maidosta, joka on koaguloitu suolahapolla. Koagulaation jälkeen saatu juustomassa erotellaan ja huuhdellaan heraproteiineista lopputuotteen puhdistamiseksi. Tämän jälkeen se tiivistetään, jauhetaan ja kuivataan.
Lopputuote on hienojakoinen, irtonainen jauhe, jolla on vaalea väri, neutraali haju ja maku.
Foodcom SA toimittaa luonnollista ja tuoretta happokaseiinia, jonka rakeet vaihtelevat 30:stä 90:een.
Rhum Foursquare 2010 – 12 vuotta – Brut de fût – 0,5 litran pullo
Brut de fût | 63° | melassi
Single cask | bourbon tynnyri
Tislausvuosi: 2010
Trooppinen kypsytys 12 vuotta | dynaaminen 2 kuukautta
Alkuperä: Barbados (Länsi-Intia)
Tuottaja: Foursquare tislaamo
Maistelumuistiinpanot:
Erittäin voimakas tuoksu kaadettaessa, vaniljaa ja mausteseosta. Erittäin hyvä alkoholinen integrointi, avautuessaan frangipane ilmestyy tuomaan lisää herkullisuutta.
Suussa on voimakkaasti esillä vanilja yhdistettynä panelaan, ensimmäisen maun jälkeen pähkinähedelmien makua, kuten mantelia ja kuivattua aprikoosia.
Erittäin pitkä jälkimaku. Loppu aluskasvillisuuden sävyissä.
Tätä Rhum Foursquare 2010:ta on kuljetettu purjehtien Gallantilla keväällä 2022.
Pehmeyttä tässä hienostuneessa syysreseptissä, joka yhdistää täyskypsät päärynät Madagaskarin vaniljaan.
Tila: Uusi tuote
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Normandia
Nimitys: Calvados-viina
Vuosikerta: 2020
Alkoholi: 24°
Tilavuus: 50cl
guaranatu®:
Uusi Power-Guarana.
http://www.guaranatu.de/
guaranatu® on uusi kehitetty kofeiinia sisältävä uute guarana-kasvista, joka on valmistettu korkealaatuisessa uuttamisprosessissa – luonnollinen valmistusmenetelmä, joka takaa erityisen puhtaan ja laadukkaan tuotteen käyttämällä yksinomaan nanovettä.
Luonnollinen kofeiinipitoisuus: jopa 25 %
Vesiliukoisuus: 100 %